Metody izolace a detekce alimentárních virů v potravinách a prostředí
Tato práce je věnovaná problematice izolačních a detekčních metod virů, které zapříčiňují alimentární infekce. I když k šíření těchto virů dochází nejčastěji prostřednictvím mezilidského kontaktu, má svůj výrazný podíl na jejich šíření i přenos prostřednictvím kontaminovaných potravin. Správný odhad...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/375735/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-9912 | 3145359323 |