Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Beranová, Magdalena, 1930-2016 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Academia, 2011
Vydání:Vyd. 2., přeprac. a rozš.
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.

Filozofická fakulta

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Měsíční
do 2024-05-16
Filozofická fakulta volný výběr 930.85-BERA1-2 Dotisk, 2012
2571212894

Filozofická fakulta – klasická studia

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Filozofická fakulta – klasická studia klasická filologie LIII-B-93 Dotisk, 2012
2571515584

Filozofická fakulta – historický ústav

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Filozofická fakulta – historický ústav historický ústav 6.4-BERA-1 Dotisk, 2012
2571213326

Pedagogická fakulta

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Pedagogická fakulta ÚK - 2. podlaží 931BERA 3201072595

Univerzitní centrum Telč

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Univerzitní centrum Telč 641 3297003410