Jídlo a pití v pravěku a ve středověku /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Beranová, Magdalena, 1930-2016 (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Academia, 2005
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.

Filozofická fakulta

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Filozofická fakulta volný výběr 930.85-BERA1-1 2570510932

Filozofická fakulta – katedry a ústavy

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Mimo UK
Filozofická fakulta – katedry a ústavy evrop. etnologie 2-3289 2570701849

Filozofická fakulta – archeologie a muzeologie

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Filozofická fakulta – archeologie a muzeologie archeologie I-13.261 Dotisk, 2007
2570705615

Filozofická fakulta – historický ústav

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Měsíční
Filozofická fakulta – historický ústav historický ústav 66-a-25 257HU05025

Knihovna univerzitního kampusu

Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dlouhodobá
do 2030-07-01
Knihovna univerzitního kampusu KUK - dlouhodobé 3147022626