Je to sladké, a cukr to není . Co je to ?
Tato práce přináší přehled v současnosti nejvíce diskutovaných sladidel.Soustředí se jak na jejich chemický a fyzikální charakter, tak na jejich využití,označení a denní přípustné množství. Samostatnou kapitolu tvoří účinek sladidel na zdraví. V praktické části jsou pomocí dotazníku zhodnoceny znalo...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2010
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/176841/lf_b_b1/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10474 | 3147063912 |