Je to sladké, a cukr to není . Co je to ?

Tato práce přináší přehled v současnosti nejvíce diskutovaných sladidel.Soustředí se jak na jejich chemický a fyzikální charakter, tak na jejich využití,označení a denní přípustné množství. Samostatnou kapitolu tvoří účinek sladidel na zdraví. V praktické části jsou pomocí dotazníku zhodnoceny znalo...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Fajkusová, Kristýna (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2010
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/176841/lf_b_b1/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10474 3147063912