Kombinace separačních technik a hmotnostní spektrometrie pro proteomickou analýzu ječmene
Ječmen je důležitou zemědělskou plodinou používanou k přípravě sladu, jedné z výchozích surovin při výrobě piva. Chemické složení ječmene tak ovlivňuje výsledné vlastnosti tohoto hospodářsky významného nápoje. Jedním ze sledovaných parametrů ječmene je jeho proteinový obsah. Tato diplomová práce se...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2010
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/78285/prif_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Přírodovědecká fakulta | ÚK sklad - F | K-12581 | 3145349068 |