Kombinace separačních technik a hmotnostní spektrometrie pro proteomickou analýzu ječmene

Ječmen je důležitou zemědělskou plodinou používanou k přípravě sladu, jedné z výchozích surovin při výrobě piva. Chemické složení ječmene tak ovlivňuje výsledné vlastnosti tohoto hospodářsky významného nápoje. Jedním ze sledovaných parametrů ječmene je jeho proteinový obsah. Tato diplomová práce se...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Synáček, Michal (Autor práce)
Další autoři: Laštovičková, Markéta (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2010
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/78285/prif_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Přírodovědecká fakulta ÚK sklad - F K-12581 3145349068