Využití MRI relaxometrie k hodnocení kvality slepičích vajec
Tato práce obsahuje stručné shrnutí principu MR zobrazování, které by mohlo sloužit k nedestruktivnímu pozorování vývoje potravinářských produktů při výrobě a jejich následném skladování. Jako hlavní cíl studie byla vybrána slepičí vejce, která byla uchovávána za různých podmínek. Z jednotlivých vaj...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2009.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/211542/prif_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Přírodovědecká fakulta | ÚK sklad | K-9604 | 3145346333 |