Pestrost stravy a její vliv na rozvoj nadváhy a obezity /

Cílem mé diplomové práce bylo zjistit, zda pestrost stravy ovlivňuje nadváhu a obezitu. Dalším cílem bylo zhodnotit pestrost stravy české populace a zjistit, které faktory ji ovlivňují. Výsledky ukázaly silný pozitivní vztah mezi množstvím tělesného tuku a pestrostí stravy. Pestrost stravy je poměrn...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kavínová, Hana (Autor práce)
Další autoři: Forejt, Martin, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2009
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/142544/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17153 3147084181