Pestrost stravy v různých ročních obdobích - možnosti volby a doporučení /
Tato bakalářská práce je zaměřena na sledování změn stravy v různých ročních obdobích. V teoretické části jsou popsány jednotlivé skupiny potravin dle potravinové pyramidy, jejich zástupci a spotřeba v ČR. Teoretická část je zakončena popisem faktorů, které ovlivňují změny stravy. Cílem praktické čá...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2013
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/309571/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-17058 | 3147083869 |