Využití enzymů v restaurátorské praxi

Enzymy mohou v restaurátorské praxi v některých případech nahradit organická rozpouštědla, která mohou být nebezpečná jak pro restaurovaný předmět, tak i pro zdraví restaurátora. Dosud byly v oblasti restaurování využity pouze enzymy třídy hydrolas. Těchto enzymů bylo použito pro čištění, odstraňová...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Tomalová, Iva (Autor práce)
Další autoři: Fogaš, Igor, 1964- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2008
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/175107/prif_b_b1/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-2008-K-8807 3285005494