Zdravotní dopad konzumace interesterifikovaných roztíratelných jedlých tuků
Tato práce se zaměřuje na shromáždění informací týkajících se vlivu struktury triacylglycerolu na následný metabolismus lipidů v těle. Zvýšená pozornost bude věnována především metodě interesterifikace tuků (resp. olejů), dochází při ní k redistribuci či záměně mastných kyselin na molekule triacylgl...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2007
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/101247/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-10669 | 3147064450 |