Antimutagenní aktivita obsahových látek v zelenině a v ovoci
Mgr. Lucie Mandelová, Antimutagenní aktivita obsahových látek v zelenině a v ovoci, Brno, 2006, 166 s. Předložená disertační práce hodnotí výsledky studia antimutagenních vlastností biologicky aktivních látek zastoupených v zelenině a ovoci a také brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem. Část výzk...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2006.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/20828/lf_d/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-2006-K-3454 | 3147023860 |