Antimutagenní aktivita obsahových látek v zelenině a v ovoci - Mandelová, Lucie, 1977- (2006)
Mgr. Lucie Mandelová, Antimutagenní aktivita obsahových látek v zelenině a v ovoci, Brno, 2006, 166 s. Předložená disertační práce hodnotí výsledky studia antimutagenních vlastností biologicky aktivních látek zastoupených v zelenině a ovoci a také brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem. Část výzkumu byla zaměřena na hodnocení vlivu vybraných biologicky aktivních látek na imunitní systém myší.