Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě
Brukvovitá zelenina obsahuje řadu potenciálně antikarcinogenních výživových faktorů, ke kterým patří karotenoidy, vitamin C, vláknina, flavonoidy a další fenolické látky a glukosinoláty a jejich rozkladné produkty. Obsah těchto bioaktivních složek se v zelenině liší. Rozdíly v jejich obsahu závisí n...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2007
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/63796/lf_m/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-11108 | 3147066645 |