Změny obsahových látek v brukvovité zelenině při různé kulinární úpravě

Brukvovitá zelenina obsahuje řadu potenciálně antikarcinogenních výživových faktorů, ke kterým patří karotenoidy, vitamin C, vláknina, flavonoidy a další fenolické látky a glukosinoláty a jejich rozkladné produkty. Obsah těchto bioaktivních složek se v zelenině liší. Rozdíly v jejich obsahu závisí n...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kuchyňková, Šárka (Autor práce)
Další autoři: Totušek, Jiří, 1945- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2007
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/63796/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11108 3147066645