Antimutagenní aktivita obsahových látek v zelenině a v ovoci
Mgr. Lucie Mandelová, Antimutagenní aktivita obsahových látek v zelenině a v ovoci, Brno, 2006, 166 s. Předložená disertační práce hodnotí výsledky studia antimutagenních vlastností biologicky aktivních látek zastoupených v zelenině a ovoci a také brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem. Část výzk...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2006.
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/20828/lf_d/ |
Shrnutí: | Mgr. Lucie Mandelová, Antimutagenní aktivita obsahových látek v zelenině a v ovoci, Brno, 2006, 166 s. Předložená disertační práce hodnotí výsledky studia antimutagenních vlastností biologicky aktivních látek zastoupených v zelenině a ovoci a také brokolicové šťávy ošetřené vysokým tlakem. Část výzkumu byla zaměřena na hodnocení vlivu vybraných biologicky aktivních látek na imunitní systém myší. Mgr. Lucie Mandelová, Antimutagenic activity of phytochemicals in vegetable and fruit, Brno, 2006, 166 p. This dissertation thesis evaluates the results of research of antimutagenic properties of biological active substances contained in vegetable and fruit and antimutagenic properties of broccoli juice treated by high pressure. Part of research was concentred on evaluation of influence of chosen biologically active substances on imunne system of mice. |
---|---|
Popis jednotky: | Vedoucí práce: Jiří Totušek. |
Fyzický popis: | 166 l. : přílohy. |