Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Trace elements in food /
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Trace elements in food /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Monier-Williams, G. W. 1881-
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
Chapman & Hall,
1950.
Vydání:
1st ed.
Témata:
potravinářská chemie
food chemistry
monografie
monographs
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
viii, 511 s.
Podobné jednotky
Foods : the chemistry of its components /
Autor: Coultate, T. P.
Vydáno: (2002)
Food chemistry /
Vydáno: (1996)
Kitchen chemistry /
Autor: Lister, Ted, a další
Vydáno: (2005)
Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel.
Autor: König, Joseph, 1843-1930
Vydáno: (1918)
Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel.
Autor: König, Joseph, 1843-1930
Vydáno: (1893)
×
Načítá se...