Chemie der menschlichen Nahrungs- und Genussmittel. Dritter Band, Untersuchung von Nahrungs-, Genussmiteln und Gebrauchsgegenständen. 3. Teil, Die Genussmittel, Wasser, Luft, Gebrauchsgegenstände, Geheimmittel und ähnliche Mittel /
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Němčina |
| Vydáno: |
Berlin :
Julius Springer,
1918.
|
| Vydání: | 4., vollständig umgearb. Aufl. |
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Bd. 3, T. 3, K1317 |
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | I-13528 | 3145087376 |