Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Principles of fermentation tec...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Principles of fermentation technology /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Stanbury, Peter F.
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
Amsterdam :
Elsevier,
[2017]
Vydání:
Third edition
Témata:
fermentace
fermentation
monografie
monographs
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
xix, 803 stran
ISBN:
978-0-08-099953-1
Podobné jednotky
Principles of fermentation technology /
Autor: Stanbury, Peter F., a další
Vydáno: (1995)
Fermentation and biochemical engineering handbook : principles, process design, and equipment /
Vydáno: (1997)
Tipovyje reakcii fermentativnoj chimii /
Autor: Wallen, Lowell L., 1921-, a další
Vydáno: (1962)
Le journal des expériences de Théodore Schwann sur la génération spontanée, la fermentation alcoolique et la putréfaction /
Autor: Florkin, Marcel, 1900-1979
Vydáno: (1952)
Wasserstoffübertragende Fermente /
Autor: Warburg, Otto Heinrich, 1883-1970
Vydáno: (1948)
×
Načítá se...