Jedlo vo výuke zemepisu /

Možnosť geograficky premýšľať o fungovaní sveta, v ktorom žijeme je ukrytá aj v činnostiach spojených s tou najzákladnejšou každodennou potrebou nás všetkých- jedení. Prepojenie miest prostredníctvom obchodu s potravinami a vedomie jeho negatívnych dopadov a zároveň snaha o ich elimináciu, hľadaním...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Taschová, Diana (Autor práce)
Další autoři: Daněk, Petr, 1964- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2024
Témata:
On-line přístup:https://is.muni.cz/th/acrhi/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Přírodovědecká fakulta ÚK volný výběr - GR K-VZ-2024-TASC 3145382810