|
|
|
|
LEADER |
01833nam a22004457i 4500 |
001 |
MUB01006519554 |
003 |
CZ BrMU |
005 |
20230519100047.0 |
008 |
230518s1952 xr ||||| |||||||||||cze d |
STA |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2023-09-18
|
015 |
|
|
|a cnb000506461
|
040 |
|
|
|a BOD002
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 664
|x Potravinářský průmysl
|2 Konspekt
|9 19
|
080 |
|
|
|a 663/664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 664.6
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 664.661/.664
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a (035)
|2 MRF
|
245 |
0 |
0 |
|a Technologie pekařství.
|n I. díl,
|p Černé pekárny - výrobny chleba :
|b populárně odborné pojednání o provoznách pro výrobu chleba a o technologickém postupu při této výrobě /
|c zpracoval kolektiv zaměstnanců oddělení pekáren a cukráren Ústřední rady družstev
|
250 |
|
|
|a I. vydání
|
264 |
|
1 |
|a V Praze :
|b Ústřední rada družstev,
|c 1952
|
300 |
|
|
|a 158 stran :
|b ilustrace
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
650 |
0 |
7 |
|a výroba potravin
|7 ph301374
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a pekařství
|7 ph124021
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a chléb
|7 ph119184
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food production
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a bakery
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a bread
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a příručky
|7 fd133209
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a handbooks and manuals
|2 eczenas
|
CAT |
|
|
|a PELZOVA
|b 02
|c 20230518
|l MUB01
|h 1102
|
CAT |
|
|
|a VASICEK
|b 02
|c 20230519
|l MUB01
|h 1000
|
CAT |
|
|
|c 20230918
|l MUB01
|h 0945
|
CAT |
|
|
|c 20230925
|l MUB01
|h 0449
|
LOW |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2023-09-18
|
994 |
- |
1 |
|l MUB01
|l MUB01
|m BOOK
|1 KUK
|a Knihovna univ. kampusu
|2 SKLAD
|b KUK - sklad
|3 I-37615
|6 5695
|5 3147R56289
|8 20230519
|f 71
|f Prezenční SKLAD
|g DPČ: 0152-32, DISP.: PLH
|r 00000001
|s kup
|
AVA |
|
|
|a MED50
|b KUK
|c KUK - sklad
|d I-37615
|e available
|t K dispozici
|f 1
|g 0
|h N
|i 0
|j SKLAD
|