Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Leksykon dziedzictwa kulinarne...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Leksykon dziedzictwa kulinarnego Śląska /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři:
Przymuszała, Lidia
(Autor)
,
Świtała-Trybek, Dorota
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Polština
Vydáno:
Opole :
Uniwersytet Opolski,
2021
Vydání:
Wydanie I.
Témata:
regionální jídla
>
Polsko
tradiční jídla
>
Polsko
gastronomie
>
Polsko
dějiny gastronomie
>
Polsko
oborová terminologie
regional meals
>
Poland
traditional cookery
>
Poland
gastronomy
>
Poland
history of gastronomy
>
Poland
terminology (professional)
Slezsko (Polsko)
Opolsko (Polsko)
Silesia (Poland)
Opole Region (Poland)
slovníky
dictionaries
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
557 stran : barevné ilustrace
ISBN:
978-83-7395-919-4
Podobné jednotky
The culinary handbook : the most complete and serviceable reference book to things culinary ever published /
Autor: Fellows, Charles
Vydáno: (1904)
Pyré : magazín ochutiach, farbách, vôňach a tvárach
Vydáno: (2013)
Po italsku do hubky /
Autor: Kučíková, Marta
Vydáno: (2019)
První republika u stolu : na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech /
Autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Vydáno: (2017)
Ī geusī tīs mnīmīs : anamnīseis kai exomologīseis enos kritikou estiatoriōn /
Autor: Epikouros
Vydáno: (2014)
×
Načítá se...