Možnosti zvýšení produkce českých potravin /
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou potravinovej sebestačnosti Českej republiky. Najskôr je pozornosť venovaná histórií potravinovej produkcie a procesom, ktoré ju formovali. Potom je podaný prehľad aktuálnej hodnoty sebestačnosti pre jednotlivé komodity s prihliadnutím na vplyv dotácií. Na zá...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Slovenština |
Vydáno: |
2021
|
Témata: | |
On-line přístup: | https://is.muni.cz/th/fmil0/ |
LEADER | 03303ctm a22006017i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | MUB01006484378 | ||
003 | CZ BrMU | ||
005 | 20220126085302.0 | ||
008 | 210629s2021 xr ||||| |||||||||||slo d | ||
STA | |a POSLANO DO SKCR |b 2022-04-11 | ||
035 | |a (ISMU-VSKP)389707 | ||
040 | |a BOD114 |b cze |d BOD004 |e rda | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 336.56 |2 MRF | ||
080 | |a (437.1/.3) |2 MRF | ||
080 | |a (043)378.22 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Záviš, Štefan |% UČO 484022 |* [absolvent PřírF MU] |4 dis | |
242 | 1 | 4 | |a The possibilities of increasing production of Czech food |y eng |
245 | 1 | 0 | |a Možnosti zvýšení produkce českých potravin / |c Štefan Záviš |
264 | 0 | |c 2021 | |
300 | |a 52 listů : |b ilustrace | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Vedoucí práce: Antonín Věžník | ||
502 | |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2021 | ||
520 | 2 | |a Bakalárska práca sa zaoberá problematikou potravinovej sebestačnosti Českej republiky. Najskôr je pozornosť venovaná histórií potravinovej produkcie a procesom, ktoré ju formovali. Potom je podaný prehľad aktuálnej hodnoty sebestačnosti pre jednotlivé komodity s prihliadnutím na vplyv dotácií. Na záver sú diskutované možnosti zvýšenia potravinovej produkcie v Českej republike. |% cze | |
520 | 2 | 9 | |a The bachelor thesis deals with the issue of food self - sufficiency of the Czech Republic. First, attention is paid to the history of food production and the processes that shaped it. Then an overview of the current value of self-sufficiency for individual commodities is given, taking into account the impact of subsidies. Finally, the possibilities of increasing food production in the Czech Republic are discussed. |9 eng |
650 | 0 | 7 | |a výroba potravin |7 ph301374 |z Česko |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a dotace |7 ph119586 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a food production |z Czechia |2 eczenas |
650 | 0 | 9 | |a subsidies |2 eczenas |
655 | 7 | |a bakalářské práce |7 fd132403 |2 czenas | |
655 | 9 | |a bachelor's theses |2 eczenas | |
658 | |a Geografie a kartografie |b Geoinformatika a trvalá udržitelnost |c PřF B-GEK GITU (GITU) |2 CZ-BrMU | ||
700 | 1 | |a Věžník, Antonín, |d 1955- |7 ola2003200938 |% UČO 241 |4 ths | |
710 | 2 | |a Masarykova univerzita. |b Geografický ústav |7 ko2005276089 |4 dgg | |
856 | 4 | 1 | |u https://is.muni.cz/th/fmil0/ |
CAT | |c 20210629 |l MUB01 |h 0421 | ||
CAT | |a DRIMLOVA |b 02 |c 20210811 |l MUB01 |h 1508 | ||
CAT | |a KOURILOVA |b 02 |c 20220125 |l MUB01 |h 1425 | ||
CAT | |a KOURILOVA |b 02 |c 20220126 |l MUB01 |h 0850 | ||
CAT | |a KOURILOVA |b 02 |c 20220126 |l MUB01 |h 0850 | ||
CAT | |a KOURILOVA |b 02 |c 20220126 |l MUB01 |h 0853 | ||
CAT | |c 20220203 |l MUB01 |h 1003 | ||
CAT | |c 20220411 |l MUB01 |h 1102 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20230116 |l MUB01 |h 1904 | ||
GEO | |a 26/01/2022 |b ODESLANO 3/02/2022 | ||
LOW | |a POSLANO DO SKCR |b 2022-04-11 | ||
994 | - | 1 | |l MUB01 |l MUB01 |m VYSPR |1 PRIF |a Přírodovědecká fakulta |2 PRVGR |b ÚK volný výběr - GR |3 K-VZ-2021-ZÁVI |5 3145379418 |8 20210811 |f 70 |f Prezenční |r 20210811 |s dar |
AVA | |a SCI50 |b PRIF |c ÚK volný výběr - GR |d K-VZ-2021-ZÁVI |e available |t K dispozici |f 1 |g 0 |h N |i 0 |j PRVGR |