Možnosti zvýšení produkce českých potravin /

Bakalárska práca sa zaoberá problematikou potravinovej sebestačnosti Českej republiky. Najskôr je pozornosť venovaná histórií potravinovej produkcie a procesom, ktoré ju formovali. Potom je podaný prehľad aktuálnej hodnoty sebestačnosti pre jednotlivé komodity s prihliadnutím na vplyv dotácií. Na zá...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Záviš, Štefan (Autor práce)
Další autoři: Věžník, Antonín, 1955- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Slovenština
Vydáno: 2021
Témata:
On-line přístup:https://is.muni.cz/th/fmil0/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Přírodovědecká fakulta ÚK volný výběr - GR K-VZ-2021-ZÁVI 3145379418