Možnosti zvýšení produkce českých potravin /
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou potravinovej sebestačnosti Českej republiky. Najskôr je pozornosť venovaná histórií potravinovej produkcie a procesom, ktoré ju formovali. Potom je podaný prehľad aktuálnej hodnoty sebestačnosti pre jednotlivé komodity s prihliadnutím na vplyv dotácií. Na zá...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Slovenština |
Vydáno: |
2021
|
Témata: | |
On-line přístup: | https://is.muni.cz/th/fmil0/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční |
Přírodovědecká fakulta | ÚK volný výběr - GR | K-VZ-2021-ZÁVI | 3145379418 |