Možnosti zvýšení produkce českých potravin - Záviš, Štefan (2021)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou potravinovej sebestačnosti Českej republiky. Najskôr je pozornosť venovaná histórií potravinovej produkcie a procesom, ktoré ju formovali. Potom je podaný prehľad aktuálnej hodnoty sebestačnosti pre jednotlivé komodity s prihliadnutím na vplyv dotácií. Na záver sú diskutované možnosti zvýšenia potravinovej produkcie v Českej republike.