Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Vyhledávání
Senzorická analýza potravin /...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Senzorická analýza potravin /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Kršková, Jitka
(Autor práce)
Další autoři:
Jarošová, Alžběta, 1960-
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
2001
Témata:
analýza potravin
čití, cítění
senzorická analýza
sensoric analysis
Food Analysis
Sensation
bakalářské práce
bachelor's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Alžbeta Jarošová
Fyzický popis:
40 listů, 8 nečíslovaných listů přílohy
Podobné jednotky
Senzorická analýza ovocia a zeleniny /
Autor: Kopec, Karel, 1929-2012, a další
Vydáno: (1997)
Analýza potravin : laboratorní cvičení /
Autor: Hálková, Jana, a další
Vydáno: (2000)
Kvalita stravování v menze Academic restaurant Univerzitního kampusu Brno Bohunice
Autor: Janovská, Petra
Vydáno: (2012)
Analýza potravin /
Autor: Kubáň, Vlastimil, 1944-, a další
Vydáno: (2007)
Metal contamination of food : its significance for food quality and human health /
Autor: Reilly, Conor
Vydáno: (2002)
×
Načítá se...