Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Hodnocení hygienické úrovně st...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Hodnocení hygienické úrovně stravování v menzách MU pomocí mikrobiologických stěrů /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Mizerová, Vladislava
(Autor práce)
Další autoři:
Lefnerová, Danuše, 1946-
(Vedoucí práce)
Typ dokumentu:
VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
2000
Témata:
hygiena stravovacích služeb
systém analýzy rizika a stanovení kritických kontrolních bodů
vysokoškolské menzy
highschool catering
hygiene of food services
Hazard Analysis and Critical Control Points
bakalářské práce
bachelor's theses
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Vedoucí práce: Danuše Lefnerová
Fyzický popis:
60 listů
Podobné jednotky
Aplikace systému kritických bodů do nemocničního stravování
Autor: Peřina, Aleš, 1973-
Vydáno: (2004)
Hygiena nemocničního stravování /
Autor: Prknová, Lenka
Vydáno: (2000)
Racionalizace sanitace v potravinářském závodě Trumf International s.r.o. /
Autor: Navrátilová, Kristýna
Vydáno: (2002)
Epidemiologické aspekty stravování pacientů v lůžkových zdravotnických zařízeních /
Autor: Preislerová, Jana
Vydáno: (1999)
Zavádění systému kritických bodů (HACCP) : základní informace, postup zavádění, příklady dokumentů /
Autor: Voldřich, Michal, 1962-2013
Vydáno: (2000)
×
Načítá se...