Označování potravin jako nástroj nutriční gramotnosti /

Práce sleduje znalosti a postoje studentů ohledně označování potravin. Označování potravin může sloužit jako edukační nástroj, který může být nápomocen při výběru správných potravin, a tím ovlivnit zdraví spotřebitele. Součástí práce je pilotní průzkum mezi studenty Lékařské fakulty Masarykovy unive...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Nevrlá, Martina (Autor práce)
Další autoři: Schwanhaeuser, Kräuff (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2019
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/pznm5/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17291 3147085660