Proteinové tyčinky z pohledu nutričního terapeuta /
Bakalářská práce se zabývá významem proteinových tyčinek ve výživě, a jejich postavením v jídelníčku. Teoretická část práce je věnována bílkovinám, jakožto jednou ze tří hlavních živin ve výživě člověka, tak jednou z hlavních složek proteinových tyčinek. Krom toho, také popisuje zbylé složky používa...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2019
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/x4456/ |
Shrnutí: | Bakalářská práce se zabývá významem proteinových tyčinek ve výživě, a jejich postavením v jídelníčku. Teoretická část práce je věnována bílkovinám, jakožto jednou ze tří hlavních živin ve výživě člověka, tak jednou z hlavních složek proteinových tyčinek. Krom toho, také popisuje zbylé složky používané při výrobě proteinových tyčinek. Praktická část práce zkoumá charakteristiku konzumentů proteinových tyčinek - proč, jaké a na základě čeho proteinové tyčinky vybírají. The bachelor thesis deals with the importance of protein bars in nutrition and their position in diet. The theoretical part is focused on proteins, as one of three main macronutrients in human nutrition and also as one of the main ingredients of protein bar. Besides that, this bachelor thesis also describes the rest of the ingredients, that are used for producing protein bars. The practical part examines characteristics of protein bar consumers - why, which and based on what they are choosing protein bars. |
---|---|
Popis jednotky: | Vedoucí práce: Pavlína Kosečková |
Fyzický popis: | 65 + 8 nečíslovaných listů přílohy |