Proteinové tyčinky z pohledu nutričního terapeuta /

Bakalářská práce se zabývá významem proteinových tyčinek ve výživě, a jejich postavením v jídelníčku. Teoretická část práce je věnována bílkovinám, jakožto jednou ze tří hlavních živin ve výživě člověka, tak jednou z hlavních složek proteinových tyčinek. Krom toho, také popisuje zbylé složky používa...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hledíková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Kosečková, Pavlína (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2019
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/x4456/
Cover Image
LEADER 03925ctm a22007217i 4500
001 MUB01006444138
003 CZ BrMU
005 20200207091350.0
008 190608s2019 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
035 |a (ISMU-VSKP)335519 
040 |a BOD114  |b cze  |e rda  |d BOD002 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 615.874  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
100 1 |a Hledíková, Zuzana  |% UČO 461721  |4 dis  |* [absolvent LF MU] 
242 1 0 |a Protein bars from the perspective of the dietitian  |y eng 
245 1 0 |a Proteinové tyčinky z pohledu nutričního terapeuta /  |c Zuzana Hledíková 
264 0 |c 2019 
300 |a 65 + 8 nečíslovaných listů přílohy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Pavlína Kosečková 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2019 
520 2 |a Bakalářská práce se zabývá významem proteinových tyčinek ve výživě, a jejich postavením v jídelníčku. Teoretická část práce je věnována bílkovinám, jakožto jednou ze tří hlavních živin ve výživě člověka, tak jednou z hlavních složek proteinových tyčinek. Krom toho, také popisuje zbylé složky používané při výrobě proteinových tyčinek. Praktická část práce zkoumá charakteristiku konzumentů proteinových tyčinek - proč, jaké a na základě čeho proteinové tyčinky vybírají.  |% cze 
520 2 9 |a The bachelor thesis deals with the importance of protein bars in nutrition and their position in diet. The theoretical part is focused on proteins, as one of three main macronutrients in human nutrition and also as one of the main ingredients of protein bar. Besides that, this bachelor thesis also describes the rest of the ingredients, that are used for producing protein bars. The practical part examines characteristics of protein bar consumers - why, which and based on what they are choosing protein bars.  |9 eng 
650 0 7 |a hodnocení stavu výživy  |2 czmesh 
650 0 7 |a protein bars  |2 eCZ-BrMU 
650 0 7 |a proteinové tyčinky  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a proteiny  |x terapeutické užití  |2 czmesh 
650 0 7 |a živiny  |2 czmesh 
650 0 2 |a Nutrients 
650 0 2 |a Nutrition Assessment 
650 0 2 |a Proteins 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Specializace ve zdravotnictví  |b Nutriční terapeut  |c LF B-SZ NUT (NUT)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Kosečková, Pavlína  |% UČO 411173  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav podpory a ochrany zdraví  |7 mub20211111458  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/x4456/ 
CAT |c 20190608  |l MUB01  |h 0421 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20200207  |l MUB01  |h 0913 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200304  |l MUB01  |h 0940 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200304  |l MUB01  |h 0941 
CAT |c 20200306  |l MUB01  |h 1848 
CAT |c 20200414  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200522  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200616  |l MUB01  |h 2210 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200914  |l MUB01  |h 1457 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20201013  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210106  |l MUB01  |h 2342 
CAT |c 20210121  |l MUB01  |h 1011 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20210422  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210422  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20210423  |l MUB01  |h 2355 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1033 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2019 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1311 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-16856  |6 3147082383  |5 3147082383  |8 20200207  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20200207  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-16856  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD