Zdravotní a nutriční aspekty sušeného ovoce /

Bakalářská práce se zabývá problematikou sušeného ovoce. V úvodu teoretické části práce jsou stručně vymezeny základní pojmy a definice, které se celou prací prolínají a které jsou nezbytné pro pochopení dané problematiky. Zejména se jedná o charakteristiku ovoce, vymezení pojmu sušeného ovoce a pož...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Richtrmocová, Barbora (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/t6nbm/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16465 3147079965