Síra ve výživě člověka /
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou síry ve výživě člověka počínaje popsáním tohoto prvku spolu s uvedením nejvýznamnějších sloučenin síry. Cílem práce bylo popsat výskyt sirných sloučenin v potravinách a popsat jejich vlastnosti a účinky na organizmus spolu s přehledem vědeckých výzkumů z...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2018
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/uc9az/ |
LEADER | 03891ctm a22007577i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | MUB01006418764 | ||
003 | CZ BrMU | ||
005 | 20220112130717.0 | ||
008 | 180606s2018 xr ||||| |||||||||||cze d | ||
STA | |a POSLANO DO SKCR |b 2019-06-17 | ||
035 | |a (ISMU-VSKP)300637 | ||
040 | |a BOD114 |b cze |e rda |d BOD002 | ||
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |2 Konspekt |9 14 | |
080 | |a 613.2 |2 MRF | ||
080 | |a 546.22 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Kocurková, Magdalena |% UČO 409296 |4 dis |* [absolvent LF MU] | |
242 | 1 | 0 | |a Sulfur in human nutrition |y eng |
245 | 1 | 0 | |a Síra ve výživě člověka / |c Magdalena Kocurková |
264 | 0 | |c 2018 | |
300 | |a 50 listů | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Vedoucí práce: Ondřej Zvěřina | ||
502 | |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2018 | ||
520 | 2 | |a Tato bakalářská práce se zabývá problematikou síry ve výživě člověka počínaje popsáním tohoto prvku spolu s uvedením nejvýznamnějších sloučenin síry. Cílem práce bylo popsat výskyt sirných sloučenin v potravinách a popsat jejich vlastnosti a účinky na organizmus spolu s přehledem vědeckých výzkumů zabývajících se touto problematikou. Součástí práce je praktická část, která se zaměřuje na oxid siřičitý ve víně a jeho stanovení. |% cze | |
520 | 2 | 9 | |a The aim of this thesis is problematics of sulphur in human nutrition. It begins with description of the element and its most common compounds. The main objective of this thesis is to describe occurrence of sulphur compounds in food and their properties and effects on human organism along with an overview of related scientific research. Essential part of the thesis is practical application focused on sulphur dioxide and its determining in wine. |9 eng |
650 | 0 | 7 | |a síra |2 czmesh |
650 | 0 | 7 | |a siřičitany |2 czmesh |
650 | 0 | 7 | |a titrační jodometrie |2 CZ-BrMU |
650 | 0 | 7 | |a výživa člověka |7 ph127487 |2 czenas |
650 | 0 | 9 | |a iodometric titration |2 eCZ-BrMU |
650 | 0 | 9 | |a human nutrition |2 eczenas |
650 | 0 | 2 | |a Sulfites |
650 | 0 | 2 | |a Sulfur |
655 | 7 | |a bakalářské práce |7 fd132403 |2 czenas | |
655 | 9 | |a bachelor's theses |2 eczenas | |
658 | |a Specializace ve zdravotnictví |b Nutriční terapeut |c LF B-SZ NUT (NUT) |2 CZ-BrMU | ||
700 | 1 | |a Zvěřina, Ondřej |7 xx0225273 |4 ths | |
710 | 2 | |a Masarykova univerzita. |b Ústav podpory a ochrany zdraví |7 mub20211111458 |4 dgg | |
856 | 4 | 1 | |u http://is.muni.cz/th/uc9az/ |
CAT | |c 20180606 |l MUB01 |h 0420 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20180814 |l MUB01 |h 1536 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20180814 |l MUB01 |h 1538 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20181023 |l MUB01 |h 0812 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20190122 |l MUB01 |h 1551 | ||
CAT | |a GREGROVA |b 02 |c 20190320 |l MUB01 |h 1028 | ||
CAT | |c 20190617 |l MUB01 |h 1026 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20200304 |l MUB01 |h 0942 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20200522 |l MUB01 |h 1113 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20200616 |l MUB01 |h 2210 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20200914 |l MUB01 |h 1457 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20201013 |l MUB01 |h 1200 | ||
CAT | |a POSPEL |b 02 |c 20210106 |l MUB01 |h 2342 | ||
CAT | |a VARTECKAX |b 02 |c 20210422 |l MUB01 |h 0920 | ||
CAT | |a BATCH-UPD |b 02 |c 20210422 |l MUB01 |h 0920 | ||
CAT | |a BATCH-UPD |b 02 |c 20210423 |l MUB01 |h 2355 | ||
CAT | |c 20210614 |l MUB01 |h 1029 | ||
CAT | |c 20210614 |l MUB01 |h 2015 | ||
CAT | |a BATCH |b 00 |c 20210724 |l MUB01 |h 1302 | ||
CAT | |a PTICHAX |b 02 |c 20211029 |l MUB01 |h 1949 | ||
CAT | |a VASICEK |b 02 |c 20220112 |l MUB01 |h 1307 | ||
LOW | |a POSLANO DO SKCR |b 2019-06-17 | ||
994 | - | 1 | |l MUB01 |l MUB01 |m VYSPR |1 KUK |a Knihovna univ. kampusu |2 SKLAD |b KUK - sklad |3 LF-K-16442 |6 3147079922 |5 3147079922 |8 20190320 |f 71 |f Prezenční SKLAD |r 20190320 |s převod |
AVA | |a MED50 |b KUK |c KUK - sklad |d LF-K-16442 |e available |t K dispozici |f 1 |g 0 |h N |i 0 |j SKLAD |