Síra ve výživě člověka /

Tato bakalářská práce se zabývá problematikou síry ve výživě člověka počínaje popsáním tohoto prvku spolu s uvedením nejvýznamnějších sloučenin síry. Cílem práce bylo popsat výskyt sirných sloučenin v potravinách a popsat jejich vlastnosti a účinky na organizmus spolu s přehledem vědeckých výzkumů z...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kocurková, Magdalena (Autor práce)
Další autoři: Zvěřina, Ondřej (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2018
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/uc9az/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-16442 3147079922