Síra ve výživě člověka /
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou síry ve výživě člověka počínaje popsáním tohoto prvku spolu s uvedením nejvýznamnějších sloučenin síry. Cílem práce bylo popsat výskyt sirných sloučenin v potravinách a popsat jejich vlastnosti a účinky na organizmus spolu s přehledem vědeckých výzkumů z...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2018
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/uc9az/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-16442 | 3147079922 |