Pseudocereálie ve výživě člověka

Tato práce se zabývá popisem pseudoobilovin, které tvoří specifickou podskupinu obilovin. Pseudoobiloviny jsou v současné době stále málo diskutovanými potravinami ve výživě člověka, i přes jejich významný nutriční i zdravotní potenciál. Mezi pseudocereálie řadíme netradiční zrna plodin pohanky, ama...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Janoušková, Eva (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/416744/lf_m/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-10545 3147064525