Genetic polymorphisms and gustatory perception of dietary lipids in the obese subjects /

Obezita je ve 21. století jedním z nejdůležitějších problémů veřejného zdraví. Mnoho genetických a enviromentálních faktorů přispívá k rozvoji této choroby. Jedním z rozhodujících činitelů je také denní kalorický příjem. Bylo prokázáno, že nadměrný příjem tuků v potravě je kritickým faktorem pro roz...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Plesník, Jiří (Autor práce)
Další autoři: Šerý, Omar, 1972- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Angličtina
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/324081/prif_d/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-16021 3285016179