Genetic polymorphisms and gustatory perception of dietary lipids in the obese subjects /
Obezita je ve 21. století jedním z nejdůležitějších problémů veřejného zdraví. Mnoho genetických a enviromentálních faktorů přispívá k rozvoji této choroby. Jedním z rozhodujících činitelů je také denní kalorický příjem. Bylo prokázáno, že nadměrný příjem tuků v potravě je kritickým faktorem pro roz...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Angličtina |
| Vydáno: |
2017
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/324081/prif_d/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | PřF-K-16021 | 3285016179 |