Sledování hladin těkavých mastných kyselin během kultivace ruminální tekutiny vbioreaktoru /

Bachor přežvýkavců představuje centrum vzniku důležitých látek pro metabolismus dojnice. Mezi ně patří těkavé mastné kyseliny (VFA), konkrétně kyselina octová, propionová a máselná, které v bachoru přežvýkavců vznikají ve velké míře a jsou hlavním zdrojem jejich energie. Cílem této bakalářské práce...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šoustarová, Barbora (Autor práce)
Další autoři: Kašparovský, Tomáš, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2017
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/436644/prif_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad PřF-K-15119 3285014711