Mikrobiologický pohled na tzv. raw food (syrovou stravu) /
Bakalářská práce se zabývá rizikem mikrobiální kontaminace tzv. raw food neboli syrové stravy. Teoretická část popisuje výživu a její vývoj v čase, taktéž zdravotním,nutričním a mikrobiálním rizikem syrové stravy. Praktická část obsahuje vyhodnocení mikrobiální kontaminace vybraných skupin raw potra...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2017
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/436038/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-14759 | 3147074257 |