Obiloviny v lidské výživě : stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Gabrovská, Dana (Autor), Hálová, Ilona (Autor), Chrpová, Diana (Autor), Ouhrabková, Jarmila (Autor), Sluková, Marcela (Autor), Vavreinová, Slavomíra, 1946- (Autor), Faměra, Oldřich (Autor), Kohout, Pavel, 1962- (Autor), Pánek, Jan, 1955- (Autor), Skřivan, Pavel (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Čeština
Vydáno: Praha : Forsapi, 2015
Vydání:1. vydání
Edice:Publikace České technologické platformy pro potraviny
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-GABR 3147071878
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-GABR 3147071879