Konečné produkty lipoperoxidace (ALEs) /
Bakalářská práce shrnuje v teoretické části poznatky o procesu lipoperoxidace při kterém vznikají ALEs, o jejich prekurzorech a jednotlivých látkách. Jsou zde identifikované potraviny, ve kterých se tyto látky vyskytují. Dále jsou zde popsány onemocnění, které jsou dávány do souvislosti s těmito lát...
Uloženo v:
| Hlavní autor: | |
|---|---|
| Další autoři: | |
| Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
| Jazyk: | Čeština |
| Vydáno: |
2016
|
| Témata: | |
| On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/424933/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-13694 | 3147072406 |