Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Bakteriálne a plesňové ferment...
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Bakteriálne a plesňové fermentácie /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Zelinka, Ján, 1922-2009
(Autor)
Korporativní autor:
Slovenská akadémia vied. Sekcia biologických a lekárských vied
(Původce)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Slovenština
Vydáno:
Bratislava :
Vydavateľstvo Slovenskej akadémie vied,
1960
Vydání:
Prvé vydanie
Témata:
fermentace
kvasinky
kvasné technologie
kvasný průmysl
fermentation
fermenting industry
fermenting technology
Saccharomycetales
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Fyzický popis:
359 stran
Podobné jednotky
Principles of fermentation technology /
Autor: Stanbury, Peter F., a další
Vydáno: (1995)
The biology of yeast /
Autor: Berry, David R.
Vydáno: (1982)
Obecná chemická technologie.
Autor: Hampl, Bohuš, 1899-1975
Vydáno: (1962)
Technologie kvasného průmyslu. Vinařství /
Autor: Dvořák, Štěpán, 1889-1928
Vydáno: (1930)
Příprava kvasu na výrobu slivovice (a ostatních pálenek) : výroba slivovice a její léčivé účinky /
Autor: Jílek, Jan, a další
Vydáno: (1999)
×
Načítá se...