Good cookery : the Gloucestershire Training College book /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Francillon, W.G.R (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Angličtina
Vydáno: London : J.M. Dent & Sons, 1955
Vydání:Eighth impression
Témata:
Obálka
LEADER 01497nam a22003977i 4500
001 MUB01006360041
003 CZ BrMU
005 20160512145921.0
008 160222s1955 xxk||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
040 |a BOD034  |b cze  |e rda 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642-055.2  |2 MRF 
100 1 |a Francillon, W.G.R  |4 aut 
245 1 0 |a Good cookery :  |b the Gloucestershire Training College book /  |c by W.G.R. Francillon 
250 |a Eighth impression 
264 1 |a London :  |b J.M. Dent & Sons,  |c 1955 
300 |a vii, 440 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Obálkový podnázev 
650 0 7 |a vaření  |7 ph126998  |2 czenas 
650 0 9 |a boiling  |2 eczenas 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |2 czenas 
655 9 |a cookbooks  |2 eczenas 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20160222  |l MUB01  |h 0935 
CAT |a REPISOVA  |b 02  |c 20160512  |l MUB01  |h 1459 
CAT |c 20160811  |l MUB01  |h 1142 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1018 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2005 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1244 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2016-08-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-25231  |6 3284011915  |5 3284011915  |8 20160222  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20160222  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-25231  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD