Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Good cookery :
Popis
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Good cookery : the Gloucestershire Training College book /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Francillon, W.G.R
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Angličtina
Vydáno:
London :
J.M. Dent & Sons,
1955
Vydání:
Eighth impression
Témata:
vaření
boiling
kuchařské recepty
cookbooks
Jednotky
Popis
MARC21
Popis
Popis jednotky:
Obálkový podnázev
Fyzický popis:
vii, 440 stran
Podobné jednotky
The effect of temperature and time of cooking on the tenderness of roasts /
Autor: Cover, Sylvia
Vydáno: (1937)
Vaření po celý rok
Vydáno: (1995)
The essential edible pharmacy : heal yourself from the inside out /
Autor: Manolas, Sophie, 1987-
Vydáno: (2016)
Jak vařit v mikrovlnce /
Vydáno: (1996)
Pork : a global history /
Autor: Rogers, Katharine M.
Vydáno: (2012)
×
Načítá se...