|
|
|
|
LEADER |
01814nam a22004577i 4500 |
001 |
MUB01006357107 |
003 |
CZ BrMU |
005 |
20160120135538.0 |
008 |
160120s1980 xr ||||| |||||||||||cze d |
STA |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2016-05-20
|
040 |
|
|
|a BOD035
|b cze
|e rda
|
072 |
|
7 |
|a 579
|x Mikrobiologie
|2 Konspekt
|9 2
|
080 |
|
|
|a 579.67
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 578/579
|2 MRF
|
080 |
|
|
|a 582.282.23
|2 MRF
|
100 |
1 |
|
|a Žižka, Bohumír
|7 jk01153200
|4 aut
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrobiologie :
|b pro 3. ročník Střední průmyslové školy mlékárenské /
|c Bohumír Žižka
|
250 |
|
|
|a Druhé vydání
|
264 |
|
1 |
|a Praha :
|b SNTL - Nakladatelství technické literatury,
|c 1980
|
300 |
|
|
|a 182 stran :
|b tabulky, fotografie +
|e 1 list přílohy
|
336 |
|
|
|a text
|b txt
|2 rdacontent
|
337 |
|
|
|a bez média
|b n
|2 rdamedia
|
338 |
|
|
|a svazek
|b nc
|2 rdacarrier
|
504 |
|
|
|a Obsahuje bibliografii
|
650 |
0 |
7 |
|a kvasinky
|7 ph122058
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a mikroorganismy
|7 ph115309
|2 czenas
|
650 |
0 |
7 |
|a potravinářská mikrobiologie
|7 ph115835
|2 czenas
|
650 |
0 |
9 |
|a food microbiology
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a microorganisms
|2 eczenas
|
650 |
0 |
9 |
|a Saccharomycetales
|2 eczenas
|
655 |
|
7 |
|a učebnice středních škol
|7 fd133771
|2 czenas
|
655 |
|
9 |
|a textbooks (secondary)
|2 eczenas
|
CAT |
|
|
|a TIMKO
|b 02
|c 20160120
|l MUB01
|h 1355
|
CAT |
|
|
|c 20160520
|l MUB01
|h 1033
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 1017
|
CAT |
|
|
|c 20210614
|l MUB01
|h 2004
|
CAT |
|
|
|a BATCH
|b 00
|c 20210724
|l MUB01
|h 1243
|
LOW |
|
|
|a POSLANO DO SKCR
|b 2016-05-20
|
994 |
- |
1 |
|l MUB01
|l MUB01
|m BOOK
|1 KUK
|a Knihovna univ. kampusu
|2 SKLAD
|b KUK - sklad
|3 I-24802
|6 79/3880
|5 3285R04532
|4 DPČ: 79/261, DISP.: MIKRO
|8 20160120
|f 71
|f Prezenční SKLAD
|r 00000001
|s retro
|
AVA |
|
|
|a MED50
|b KUK
|c KUK - sklad
|d I-24802
|e available
|t K dispozici
|f 1
|g 0
|h N
|i 0
|j SKLAD
|