Přeskočit na obsah
Váš účet
Odhlásit
Přihlášení
English
Informace o aktuálním provozu knihoven sledujte na jejich
stránkách
.
Vše
Název
Autor
Téma
ISBN/ISSN
Signatura
Čárový kód
Systémové číslo
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Pokročilé vyhledávání
Filtr e-prezenčka
Gastronomie a technologie příp...
Jednotky
Citace.com
×
Citace.com
Poslat emailem
Exportovat záznam
Exportovat do RefWorks
Exportovat do EndNoteWeb
Exportovat do EndNote
Exportovat do MARC
Exportovat do MARCXML
Exportovat do RDF
Exportovat do BibTeX
Exportovat do RIS
Do oblíbených
Gastronomie a technologie přípravy pokrmů /
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor:
Šindler, Michal
(Autor)
Typ dokumentu:
Kniha
Jazyk:
Čeština
Vydáno:
Brno :
Masarykova univerzita,
2015
Vydání:
První vydání
Témata:
gastronomie
příprava jídel
technologie
gastronomy
meals preparation
technology
učebnice vysokých škol
textbooks (higher)
Přejít na ObalkyKnih.cz
Jednotky
Popis
MARC21
Knihovny MUNI nemají přístupné knihovní jednotky.
Popis
Stav
Knihovna
Sbírka
Signatura
Poznámky
Čárový kód
Podobné jednotky
Technologie přípravy pokrmů /
Autor: Ilková, Olga
Vydáno: (1995)
Děti v kuchyni vítány : metodická pomůcka pro vedení kroužků přípravy pokrmů /
Autor: Košťálová, Alexandra, 1978-, a další
Vydáno: (2017)
Příprava pokrmů I. /
Autor: Marádová, Eva, 1951-, a další
Vydáno: (2015)
Příprava pokrmů II. /
Autor: Marádová, Eva, 1951-, a další
Vydáno: (2015)
Velký český kuchařský lexikon /
Autor: Bittermann, Josef
Vydáno: (2012)
×
Načítá se...