Bezpečnosť potravín : učebnica pre študentov lekárskych a nelekárskych odborov, verejného zdravotníctva a pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť ve všetkých odvetviach potravinárstva /
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Slovenština |
Vydáno: |
Martin :
Osveta,
2015
|
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Mimo UK |
Knihovna univerzitního kampusu | prev.lék.-prim.prev. | 3147068270 | |||
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-MALO | 3147065217 | ||
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-MALO | 3147065218 |