Bezpečnosť potravín : učebnica pre študentov lekárskych a nelekárskych odborov, verejného zdravotníctva a pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť ve všetkých odvetviach potravinárstva /

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Malobická, Eva, 1984- (Autor), Červeňová, Tatiana, 1968- (Autor)
Typ dokumentu: Kniha
Jazyk:Slovenština
Vydáno: Martin : Osveta, 2015
Témata:
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Mimo UK
Knihovna univerzitního kampusu prev.lék.-prim.prev. 3147068270
Dostupné
Prezenční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-MALO 3147065217
Dostupné
Měsíční
Knihovna univerzitního kampusu KUK - volný výběr 611.37-MALO 3147065218