Bezpečnosť potravín : učebnica pre študentov lekárskych a nelekárskych odborov, verejného zdravotníctva a pracovníkov vykonávajúcich epidemiologicky závažnú činnosť ve všetkých odvetviach potravinárstva /
Uloženo v:
| Hlavní autoři: | , |
|---|---|
| Typ dokumentu: | Kniha |
| Jazyk: | Slovenština |
| Vydáno: |
Martin :
Osveta,
2015
|
| Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
| Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
|---|---|---|---|---|---|---|
|
Dostupné Prezenční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-MALO | 3147065217 | ||
|
Dostupné Měsíční |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - volný výběr | 611.37-MALO | 3147065218 |