Oves z pohledu nutriční terapie /

Tato bakalářská práce se zabývá popisem obiloviny ovsa (Avena), zejména jeho významu z pohledu výživy člověka. Oves je v současné době i přes své unikátní složení a pozitivní vliv na zdraví stále nedoceněnou a současně u některých skupin populace i hojně diskutovanou potravinou. V teoretické části j...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Sodomková, Veronika (Autor práce)
Další autoři: Hýsková, Petra, 1981- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2015
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/410966/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11192 3147067684