Mapová aplikace pro fotograficky zajímavá místa v okolí Brna

Cílem této bakalářské práce je kompletní návrh a implementace webové mapové aplikace pro správu fotograficky zajímavých míst v okolí města Brna. Tato webově dostupná aplikace využívá jako referenční mapové podklady základní mapy Google, a celá mapová část aplikace je řešena s využitím Google Maps AP...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bláhová, Monika (Dissertant)
Other Authors: Řezník, Tomáš, 1981- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2014
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/393785/prif_b/
Cover Image
LEADER 04889ctm a22007457a 4500
001 MUB01001000345
003 CZ BrMU
005 20140702121114.0
008 140621s2014 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08 
035 |a (ISMU-VSKP)251046 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD004 
072 7 |a 528  |x Geodezie. Kartografie  |2 Konspekt  |9 7 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
080 |a 528.94  |2 MRF 
080 |a 912.43:004.9  |2 MRF 
080 |a 004.738.52:004.77  |2 MRF 
080 |a 77  |2 MRF 
080 |a (437.322)  |2 MRF 
100 1 |a Bláhová, Monika  |% UČO 393785  |* [absolvent PřírF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Map aplication for photographically interesting sites near Brno city  |y eng 
245 1 0 |a Mapová aplikace pro fotograficky zajímavá místa v okolí Brna  |h [rukopis] /  |c Monika Bláhová 
260 |c 2014 
300 |a 51 l., [11]l. +  |e 1 CD-ROM 
500 |a Vedoucí práce: Tomáš Řezník 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2014 
520 2 |a Cílem této bakalářské práce je kompletní návrh a implementace webové mapové aplikace pro správu fotograficky zajímavých míst v okolí města Brna. Tato webově dostupná aplikace využívá jako referenční mapové podklady základní mapy Google, a celá mapová část aplikace je řešena s využitím Google Maps API. Součástí práce je řešení kartografických aspektů webové mapové aplikace, je navržena celková kompozice a symbolika. Prostředí je tvořeno pomocí programovacích a značkovacích jazyků PHP, HTML a CSS. Interaktivita aplikace je pak zajištěna pomocí JavaScriptu. Technologie využité pro tvorbu aplikace jsou volně dostupné. Hlavním výstupem práce je webová mapová aplikace pro správu fotograficky zajímavých míst a návrh matice funkčních a mimofunkčních požadavků obecně platné pro obdobné aplikace. Práce obsahuje CD s výslednou aplikací.  |% cze 
520 2 9 |a The aim of this bachelor thesis is complete design and implementation of web map application for managing photographically interesting places near Brno city. This web-enabled application uses Google base map as reference map data, and entire map part of application is dealt with using the Google Maps API. Thesis includes solution of cartographic aspects of web map application, and it is designed overall composition and symbolism. The interface is created using programming and markup languages PHP, HTML and CSS. The interactivity of application is secured using JavaScript. All technologies used for creating application are freely available. The main outcome of this work is a web map application for managing photographically interesting places and design of matrix of functional and non - functional requirements generally applicable to similar applications. The thesis includes a CD with application files.  |9 eng 
650 0 7 |a tematická kartografie  |7 ph136884  |2 czenas 
650 0 7 |a digitální mapy  |7 ph117900  |2 czenas 
650 0 7 |a WWW aplikace  |7 ph171364  |2 czenas 
650 0 7 |a fotografování  |7 ph120331  |2 czenas 
650 0 9 |a thematic cartography  |2 eczenas 
650 0 9 |a digital maps  |2 eczenas 
650 0 9 |a web applications  |2 eczenas 
650 0 9 |a photography  |2 eczenas 
651 7 |a Brno (Česko : oblast)  |7 ge128414  |2 czenas 
651 9 |a Brno Region (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Geografie a kartografie  |b Geografická kartografie a geoinformatika  |c PřF B-GK KART (KART)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Řezník, Tomáš,  |d 1981-  |7 mub2011664411  |% UČO 52529  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Geografický ústav  |7 ko2005276089  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/393785/prif_b/ 
CAT |c 20140621  |l MUB01  |h 0421 
CAT |a RACLAVSKA  |b 02  |c 20140626  |l MUB01  |h 1541 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 1046 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 1057 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a MISKECHOVA  |b 02  |c 20140702  |l MUB01  |h 1211 
CAT |c 20140703  |l MUB01  |h 1004 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 1151 
CAT |c 20140911  |l MUB01  |h 1614 
CAT |c 20140912  |l MUB01  |h 1108 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1452 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1413 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0502 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20200706  |l MUB01  |h 2147 
CAT |c 20210208  |l MUB01  |h 1137 
GEO |a 02/07/2014  |b ODESLANO 3/07/2014 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-02-08 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRSGR  |b ÚK sklad - GR  |3 K-12944  |5 3145360793  |8 20140626  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |q 20180427  |r 20140606  |s dar 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad - GR  |d K-12944  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRSGR