Convenience foods

Cílem této práce bylo objasnit a vysvětlit pojem convenience foods. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, historii, konzumaci, používání ve školním stravování, pozitivech a negativech. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se konzumací co...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Krutilová, Růžena (Autor práce)
Další autoři: Matějová, Halina, 1954- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/394718/lf_b/
Obálka
Popis
Shrnutí:Cílem této práce bylo objasnit a vysvětlit pojem convenience foods. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, historii, konzumaci, používání ve školním stravování, pozitivech a negativech. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se konzumací convenience foods a názory respondentů na tento druh potravin.
The objective of this thesis was to clarify and explain the concept of convenience foods. The theoretical part summarizes the basic information about these foods, their classification, history, consumption, use in school canteens, positives and negatives. The practical part presents the evaluation of research dealing with the consumption of convenience foods and respondents’ views on this kind of food.
Popis jednotky:Vedoucí práce: Halina Matějová
Fyzický popis:97 s.