Convenience foods - Krutilová, Růžena (2014)
Cílem této práce bylo objasnit a vysvětlit pojem convenience foods. Teoretická část shrnuje základní informace o těchto potravinách, jejich rozdělení, historii, konzumaci, používání ve školním stravování, pozitivech a negativech. Praktická část uvádí vyhodnocení průzkumu zabývajícího se konzumací convenience foods a názory respondentů na tento druh potravin.