Potravinové interakce v rámci antibiotické terapie

Tato bakalářská práce se zabývá především potravinovými interakcemi v rámci antibiotické léčby a významem probiotik ve vztahu s antimikrobiální terapií. Tato dvě témata a související okolnosti jsou teoreticky popsány v první části. Vyhodnocení dotazníkového průzkumu je věnována druhá část práce. Prv...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Cikánková, Tereza, 1986- (Autor práce)
Další autoři: Zendulka, Ondřej (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2014
Témata:
On-line přístup:http://is.muni.cz/th/359104/lf_b/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-11203 3147066759