Potravinové interakce v rámci antibiotické terapie
Tato bakalářská práce se zabývá především potravinovými interakcemi v rámci antibiotické léčby a významem probiotik ve vztahu s antimikrobiální terapií. Tato dvě témata a související okolnosti jsou teoreticky popsány v první části. Vyhodnocení dotazníkového průzkumu je věnována druhá část práce. Prv...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2014
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://is.muni.cz/th/359104/lf_b/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-11203 | 3147066759 |