Kontinuální eliminační metody u pacientů na ARO

Bakalářská práce se zabývá kontinuálními eliminačními metodami u pacientů na ARO. Zjišťuje znalosti sester v této oblasti, existenci doporučeného ošetřovatelského postupu a typ používané antikoagulace na sledovaných pracovištích. Teoretická část je zaměřena na aktuální informace o daném tématu a úko...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kostrůnková, Lucie (Dissertant)
Other Authors: Suková, Olga, 1982- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2013
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/381534/lf_b/
Cover Image
LEADER 05955ctm a22011777a 4500
001 MUB01000870868
003 CZ BrMU
005 20131016104440.0
008 130905s2013 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-19 
035 |a (ISMU-VSKP)241124 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD002 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.61  |2 MRF 
080 |a 616.61-008.64  |2 MRF 
100 1 |a Kostrůnková, Lucie  |% UČO 381534  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
242 1 0 |a Continuous renal replacement therapy in the Department of Anesthesiology and Resuscitation  |y eng 
245 1 0 |a Kontinuální eliminační metody u pacientů na ARO  |h [rukopis] /  |c Lucie Kostrůnková 
260 |c 2013 
300 |a 105 l. 
500 |a Vedoucí práce: Olga Janíková 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2013 
520 2 |a Bakalářská práce se zabývá kontinuálními eliminačními metodami u pacientů na ARO. Zjišťuje znalosti sester v této oblasti, existenci doporučeného ošetřovatelského postupu a typ používané antikoagulace na sledovaných pracovištích. Teoretická část je zaměřena na aktuální informace o daném tématu a úkoly sestry v ošetřovatelské péči o pacienta s CRRT. Praktická část obsahuje analýzu a interpretaci výsledků dotazníkového šetření, které bylo provedeno v okresních a fakultních nemocnicích.  |% cze 
520 2 9 |a This bachelor thesis deals with continuous renal replacement therapy in patients in the Department of Anesthesiology and Resuscitation. It looks into nurses´ knowledge of this topic, existence of a recommended nursing standard and a kind of anticoagulation which is used in the observed departments. The theoretical part is focused on topical information about a given theme and nurse´s tasks in caring of a patient with CRRT. The practical part contains an analysis and an interpretation of the results of a questionnaire survey which was performed in some district and college hospitals.  |9 eng 
650 0 7 |a akutní poškození ledvin  |2 czmesh 
650 0 7 |a anticoagulation  |2 eCZ-BrMU 
650 0 7 |a antikoagulace  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a dialýza  |2 czmesh 
650 0 7 |a kontinuální eliminační metody  |2 CZ-BrMU 
650 0 2 |a Acute Kidney Injury 
650 0 2 |a Dialysis 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
658 |a Ošetřovatelství  |b Všeobecná sestra  |c LF B-OS VS (VS)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Suková, Olga,  |d 1982-  |7 mub2015859815  |% UČO 66565  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Katedra ošetřovatelství  |7 mzk2006340862  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/381534/lf_b/ 
CAT |c 20130905  |l MUB01  |h 0421 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20131016  |l MUB01  |h 1044 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140612  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140813  |l MUB01  |h 0718 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140813  |l MUB01  |h 0725 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140813  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140813  |l MUB01  |h 0740 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140813  |l MUB01  |h 0754 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140813  |l MUB01  |h 0836 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140813  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0846 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0849 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0854 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0909 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0917 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0931 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0944 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 0955 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140909  |l MUB01  |h 1455 
CAT |c 20140911  |l MUB01  |h 1613 
CAT |c 20140912  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0755 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0804 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0814 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0845 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0853 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140930  |l MUB01  |h 0858 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150218  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20150218  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20150731  |l MUB01  |h 0659 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1451 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20150902  |l MUB01  |h 0414 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1412 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151226  |l MUB01  |h 0416 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160906  |l MUB01  |h 1552 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160908  |l MUB01  |h 1124 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20160919  |l MUB01  |h 1223 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1043 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1054 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1058 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170419  |l MUB01  |h 1122 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170822  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170911  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170919  |l MUB01  |h 1139 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20180806  |l MUB01  |h 1722 
CAT |c 20201019  |l MUB01  |h 1726 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1954 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1223 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-10-19 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-9284  |6 3147059424  |5 3147059424  |8 20131016  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20131016  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-9284  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD